A partnereink sikere, a mi sikerünk!

Hírek

Beszámoló közzététele

2018-05-02

A Cégszolgálat 2018. május hónaptól lehetővé tette, hogy átmenetileg, 2018. május 31-ig a társaság könyvelője is közzé tehesse a beszámolót. Mivel a felmentés időleges, ezért a május végéig el nem készült beszámolók közzétételére már csak a társaság vezetője lesz jogosult, mivel a könyvelőiroda munkatársai a Cégkapu tekintetében nem rendelkeznek meghatalmazással


 

Hírek

TESZOR és VTSZ számok felülvizsgálata a számlázás során
Az adótörvényekben változik a besorolási számok időállapota. Emiatt 2019. második félévétől már az aktualizált TESZOR és VTSZ számokat kell használni számlázás során. Javasoljuk az alkalmazott számlázó programok ilyen jellegű átvizsgálását. Amennyiben a számlák tartalmazzák a statisztikai besorolásokat, akkor a programok törzsadatainak javítása vagy a kézi kiállítás előtt az új besorolás alkalmazása szükséges.

ONYA - Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás
Az Adóhatóság elindította az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazást (ONYA), mely arra szolgál, hogy egyes adóhatósági nyomtatványok webes felületen legyenek kitölthetők, benyújthatók, illetve ezzel teljesítő legyen adatváltozási kötelezettségek is.

SZÜF - Személyre szabott Ügyintézési felület
Már minden magánszemélynek elérhető a Személyre szabott Ügyintézési Felület (SZÜF) nevezetű portál, mely az eddig használt magyarorszag.hu felületet fogja felváltani. Egyelőre mindkettő működik, de a jövő rendszere a SZÜF, mely a magánszemély részére az élet minden területére szóló ügyintézési felületet ad. Elméletileg a SZÜF felületén minden állami szervezetnek illetve ezeknél intézhető minden ügynek meg kell jelennie.

Meghatalmazás benyújtása NAV felé
2019. első napjától a könyvelőiroda dolgozójának adott meghatalmazás benyújtása elektronikus úton is megtehető. A meghatalmazó társaság vezetője ügyfélkapus jelszavával a magyaroszag.hu eBev felületére belépve - bármilyen dokumentum csatolása nélkül - meghatalmazást adhat irodánk dolgozójának a Larix Audit Kft. adószámának, nevének és a dolgozó adóazonosító számának, nevének, státuszának megadásával.

Ajánlatkérés

Válaszoljon a kérdésekre, hogy el tudjuk Önnek küldeni ajánlatunkat.


 Ajánlatkérés 

Elérhetőség

Pécs, Petőfi Sándor u. 29/1.


Központi elérhetőségek

  • Telefon: 72/310-842, 333-281
  • Telefax: 72/313-993
  • e-mail: larix@larixaudit.hu


Ügyfélfogadás:

  • Hétfő és szerda: 12-16 óra között
  • Többi munkanap: 8-12 óra között